2008. február 10., vasárnap

7vége


Az első 'welcome party' a bolgár srác házában került megrendezésre :D Este 10 után egyébként semmiféle hangoskodásnak nincs helye :D














Tegnap este pedig a Mast-ba mentünk, ami a város legnagyobb szórakozóhelye, kicsit olyan 'középiskolás klubos' érzésem volt, egy tornateremben szokott lenni a mulatság. A falon hatalmas kivetítőn foci ment, nagy esések, bakik. Színpad, fények, kuponra lehet venni mindenféle italt. Belépő elővételben 4 Euro, jó kapcsolataim révén mindannyian tudtunk venni a Closjard-ban, ahol fel is köszöntöttük Lisit, kis torta, gyertya,túró rudi, éneklés:) Mondanom sem kell, a Mast előtt több száz bicikli, viccesek ezek a belgák... az öltözködésük és a viselkedésük is. A teenager party megnevezés magáért beszél. Babaarcú fiúk, kis szoknyás, egyenviseletes lányok :D mégis sört szorongatnak a kezükben. 18 év alatt nem lehet bemenni, így a külső megtévesztő. Valamint az is, hogy szülők tömegei várják őket az ajtók előtt:D Még egy érdekesség: kedvesek a biztonsági őrök:D meglepett.
A hely az mondhatni tökéletes arra, hogy az ember reggelig bulizzon. MINDENFÉLE zene van, amit csak szeretnénk, blokkokban játsszák a különböző stílusokat, hard rock, hip-hop, rap, lötyögős, latinos, fenékrázós, metal. Így a lehető legszínesebb volt a bulizni vágyók felhozatala is. A legőrültebbek természetesen mi voltunk :D messziről megismerni az Erasmus-os bandát.
Olyanok vagyunk, mint egy kis család, nagyon összetartó a csapat, vigyázunk egymásra, jó a hangulat...mindenki egyenként vagy kettesével jött ide, így rá is vagyunk utalva egymásra, de az Erasmusos voltunk összehoz így is, úgy is :D Nagyon bírom őket és jól érzem magam velük!
A lakás szinte tömegszállás volt tegnap éjszaka, Bara és a török barátnője Brugges-ben laknak, így nálam aludtak, Petinél Zoli és Dogucan. Ezután Aya felvilágosított, hogy mi van Dutch-ul a házirendbe írva, tilos vendéget fogadni este 10 után :D (attól függ, honnan nézzük az estét és a 10-et, valamint nem tudunk Dutch-ul, úgyhogy hiába függesztették ki:D)

Buliiii:
Lisivel:










Bara és Aicen, aki éjszaka háromszor szeretett volna bemenni a szekrényembe, mert azt hitte, hogy az a kijárat, majd megállapította, hogy ó, nem is Törökországban van, hanem külföldön :D valamint hazafelé nagyon értelmesen tudott hozzászólni minden magyar mondatunkhoz, Petivel :D nem tűnt fel neki, hogy nem angolul beszélünk:D

Fiainkkal: Dogucan, Plamen és Genco


Dennis egyébként feltett minket a blogjára, nem mintha egy szót is értenék belőle. http://www.eleanorcomputing.be/index.php?p=blog&blog=11
Még jó, hogy van egy bennfentes ismerős :D Aya, aki segít eligazodni az itteni dolgokban. A szülei meghívtak hozzájuk, a két húgával is talákoztam tegnap:) Mutattam neki Kispált, tetszett neki, ahogy a Kronos is, bár nem olyasféle metál banda, amit ő szeret. Az Eddára azt mondta, hogy vicces :D Mondtam neki verset magyarul, szépnek tartja a nyelvünket, a baráti társasága azonban lehetetlenül nehéznek és érthetetlennek. Ennek ellenére a belga legények már lassan magyarul írnak az MSN-en, hiába, mert ha angolul írnak, jobban megértem :D egyik netes szótár sem tud "ragzani".

Párééééééééé

Ma is gyönyörű idő volt, ki kellett kapcsolnom a fűtést, annyira melegem volt és mindkét ablakot szélesre nyitni, szinte egész délután.
Képek a kastélykertről, Aya-val sétáltunk:
Nénike pórázon sétáltatja az eszméletlenül kövér macskáját :S a parkban egyébként mindenki kacsákat etet, már a kabát is sok, olyan meleg van, sütkéreztünk a padon:)találtam szép kis virágokat is:)

Brüsszelbe nem mentünk, mint kitalálhattátok :D Inkább a társasági életet választottuk itthon. Mármint Torhoutban. Fura itthonnak nevezni, de elejétől úgy álltam hozzá, hogy egy időre az otthonommá válik ez a város, szerencsére hamar meg is szerettem. Már most tudom, hogy nehéz lesz hazamenni, pedig még két hét sem telt el. Mindenesetre nagyon jó érzés volt tegnap, mikor hárman mentünk egy sorban magyarok és végre magyarul beszélhettünk, úgy sokkal jobban esik a móka:) és az élet is. Nem mondom, hogy ez nem tetszik, sőt! :)...hiába jöttünk a Föld más-más pontjairól, hiába más a kultúra és a nyelv, nagyon jól megértjük egymást. Azért jöhetnétek már, kedves otthoniak :) :*

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

na, kicsit lemaradtam most itt az olvasásban, de pótlom éppen :)
olyan izgi, mintha valami filmet néznék...mint régen a Váratlan Utazás volt :)